Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Mbyllet me sukses ITF Masters World Tour “Adriatic Tennis Park Open 2023”

Është përmbyllur turneu ndërkombëtar ITF Masters World Tour “Adriatic Tennis Park Open 2023” i zhvilluar gjatë datave 12-14 tetor 2023. Me pjesëmarrje të tenistëve nga shtete të ndryshme në nëntë kategori e bën edhe më të veçantë turneun.
Fituesit dhe finalistët e secilës kategori në ITF Masters Adriatic Tennis Park Open 2023
Men’s Singles 30+
Winner: Granit Bajraliu
Finalist: Gert Meta
Men’s Singles 40+
Winner: Boris Mijovic
Finalists: Genci Cakciri
Men’s Singles 50+
Winner: Andrian Bleta
Finalists: Andi Bilali
Men’s Singles 60+
Winner: Ismir Brkic
Finalists: Shpetim Hoxha
Women’s Singles 30+
Winner: Xheni Cani
Finalists: Lubiana Saja
Women’s Singles 40+
Winner: Vesa Islami
Finalists: Albana Hoxha
Men’s Doubles 30+
Winners: Granit Bajraliu/Naim Shehu
Finalists: Mildon Kumaraku/Andrian Bleta
Men’s Doubles 55+
Winners: Shkelzen Domi/Mejdi Rexhepi
Finalists: Ismir Brkic/Zlatko Sose
Mixdoubles 30+
Winners: Vesa Islami/Ismir Brkic
Finalists: Mimoza Fana/ Enes Puric

Shumë urime fituesve!