Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Tennis Europe Junior Tour “Jug Open 2024” 14&U, Category 3, Ares Ferhati ka kaluar roundin e parë
NSP Open 2024 TEJT 14&U, Eric Ten dhe Alexandra Shreider shpallen fitues
NSP Open 2024 TEJT 14&U, Arbër Dano dhe Enki Hyseni fitojnë përballjet e para
“TIRANA OPEN U14 – TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR 2024”-Category 3 shpall fituesit
Tirana Open – Tennis Europe Junior Tour-Category 3- U14, Enki Hyseni në Çerekfinale Girls Doubles

Tenisti shqiptar Ares Ferhati ka kaluar roundin e parë në turneun ndërkombëtar Tennis Europe Junior Tour “Jug Open 2024” 14&U, Category 3 që po zhvillohet në Shkup, Maqedonia e Veriut.

//
April 23, 2024

Eric Ten dhe Alexandra Shreider shpallen fitues të turneut ndërkombëtar “NATIONAL SPORT PARK OPEN U14 - TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR 2024”-Category 3, që u zhvillua gjatë kësaj jave në Qendrën

//
April 23, 2024

Arbër Dano dhe Enki Hyseni fitojnë përballjet e para në turneun ndërkombëtar Tennis Europe Junior Tour Arbër Dano dhe Enki Hyseni fitojnë përballjet e para në turneun ndërkombëtar Tennis Europe

//
April 23, 2024

U mbyll me sukses turneu ndërkombëtar “TIRANA OPEN U14 - TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR 2024”-Category 3, në Qendrën Kombëtare të Tenisit “National Sport Park” në Tiranë. Në këtë turne morën

//
April 23, 2024

Enki Hyseni arrin në Çerekfinale Girls Doubles të turneut ndërkombëtar “Tirana Open - Tennis Europe Junior Tour-Category 3- U14” që po mbahet në Qendrën Kombëtare të Tenisit “National Sport Park”

//
April 23, 2024
Lajmet e Fundit
  • Turne
  • Trajnerët
  • Tenis10
  • Lojra
  • Lajme
FOTO Galeri
438712268_446507761266922_8800156888920455994_n
438774079_446507764600255_5551341985652767354_n
437940639_445646164686415_223147076086398930_n
439993540_445646188019746_7853625499551088641_n
437977870_445646181353080_6334914503753995054_n
438710499_445646161353082_7567656010002395474_n
438700671_445646168019748_6367407500948968532_n
438327886_445646171353081_4102414108677343451_n
440024662_445646184686413_2568779740194025810_n
439865233_445646191353079_9151242797432531114_n
Load More

End of Content.

[instagram-feed feed=1]
Partnerët tanë