Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

“Shkodra Indoor 2023” ROG &U14 shpall fituesit

Turneu “Shkodra Indoor 2023” i kategorisë ROG dhe U14 i mbajtur në Adriatic Tennis Park në Shkodër, gjatë datave 18-19 Nëntor, i organizuar nga Shkodra Tennis Club në bashkëpunim me Federaten Shqiptare të Tenisit shpalli fituesit.
Rreth 50 pjesëmarrës nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi e Maqedonia e Veriut e bënë edhe më të veçantë turneun.
Fituesit dhe finalistë e turneut sipas kategorive:
U14 VAJZA
🥇Anjel Hoxha
🥈Enki Hyseni
U14 DJEM
🥇Denis Gaba
🥈Alex Prifti
🔴👧RED VAJZA
🥇Helia Hysaj
🥈Rita Morina
🟠👧ORANGE VAJZA
🥇Hajdi Hysaj
🥈Llejna Bajrami
🟠👦ORANGE DJEM
🥇Dario Purija
🥈Matija Zivanovic
🟢👧GREEN VAJZA
🥇Nergis Nikprelaj
🥈Siara Tola
🟢👦GREEN DJEM
🥇Jonis Gaba
🥈Dasli Kotrri
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!