Arbër Dano dhe Anjel Hoxha kalojnë në çerekfinale të turneut ndërkombëtar “Shkodra Open – Tennis Europe Junior Tour” U12

Në qytetin e Shkodrës po zhvillohet turneu ndërkombëtar "Shkodra Open - Tennis Europe Junior Tour" për kategorinë U12 vajza dhe djem. Në këtë turne marrin pjesë tenistë nga vende të…

Continue ReadingArbër Dano dhe Anjel Hoxha kalojnë në çerekfinale të turneut ndërkombëtar “Shkodra Open – Tennis Europe Junior Tour” U12