You are currently viewing Kledi Gaba fitues i “Korça Tournament” për kategorinë U18.

Kledi Gaba fitues i “Korça Tournament” për kategorinë U18.

  • Post category:Lajme / Turne
Kledi Gaba rrëmben trofeun e këtij turneu pas fitores në finale ndaj Dhimitri Mindili me rezultatin 6-2, 6-2.
Në kategorinë ROG fitues për Vajza u shpall Deborah Treska pasi mundi me rezultatin 4-0, 4-2 tenisten Irina Larti ndërsa për ROG Djem rezultoi fitues Jonis Gaba pas finales me rezultat 4-1, 5-4 ndaj Majk Qeramixhi.
Ky turne i suksesshëm u realizua nën drejtimin e Ervin Rota dhe shoqatës “Korça Tenis” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Tenisit.
Urime fituesve dhe suksese të mëtejshme të gjithë tenistëve pjesëmarrës!
Ndaje me miq