Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Ervin RotA

“Korça Tournament” Fitues: 3 Gaba, Sulovari, Ferhati, Dano dhe Larti

“Korça Tournament” ishte turneu i rradhës i organizuar nga klubi i tenisit “Tenis Korça” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Tenisit. Fitues në kategorinë U16 Meshkuj u shpall Denis Gaba pas finales me rezultatin 7-5, 7-5 ndaj Kledi Gaba. Në kategorinë U16 Vajza fituese u shpall Ariel Sulovari në finale me Kontaktsi Evdoxia nga Greqia me rezultatin 6-3, 6-4. Në kategorinë U12 Djem fitues u shpall Ares Ferhati dhe në U12 Vajza fituese rezultoi Ola Dano. Ndërsa në kategorinë U10 Djem fitues doli Jonis Gaba dhe në kategorinë U10 Vajza fituese u shpall Irina Larti.  I urojmë shumë suksese në vijim të gjithë tenistëve që u angazhuan në këtë turne të bukur.

“Korça Tournament” Fitues: 3 Gaba, Sulovari, Ferhati, Dano dhe Larti Read More »

Kledi Gaba fitues i “Korça Tournament” për kategorinë U18.

Kledi Gaba rrëmben trofeun e këtij turneu pas fitores në finale ndaj Dhimitri Mindili me rezultatin 6-2, 6-2. Në kategorinë ROG fitues për Vajza u shpall Deborah Treska pasi mundi me rezultatin 4-0, 4-2 tenisten Irina Larti ndërsa për ROG Djem rezultoi fitues Jonis Gaba pas finales me rezultat 4-1, 5-4 ndaj Majk Qeramixhi. Ky turne i suksesshëm u realizua nën drejtimin e Ervin Rota dhe shoqatës “Korça Tenis” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Tenisit. Urime fituesve dhe suksese të mëtejshme të gjithë tenistëve pjesëmarrës!

Kledi Gaba fitues i “Korça Tournament” për kategorinë U18. Read More »