You are currently viewing Enki Hyseni Finaliste në Doubles!

Enki Hyseni Finaliste në Doubles!

  • Post category:Lajme / Turne

Përfundoi me sukses turneut ndërkombëtar Tennis Europe “National Sport Park Open” për kategorinë U12 në Qendrën Kombëtare të Tenisit në Tiranë.

Fituese në kategorinë Vajza Singles u shpall Nicole NAIDANOVA ndaj rumunes Jasmine Maria STROE
me rezultatin 7-6(5) 6-0.
Fitues në kategorinë Djem Singles u shpall Dominik KREMER pasi fitoi ndaj grekut Alexandros AVGERIS pas një dëmtimi që ky i fundit pati gjatë ndeshjes duke u tërhequr.
Në kategorinë Vajza Doubles fituese u shpall dyshja Arina SYROEZHKINA dhe Jasmine Maria STROE nga Rumania ndaj tenistes së talentuar shqiptare Enki HYSENI dhe Nicole NAIDANOVA me rezultatin 6-2, 6-2.
Në kategorinë Djem Doubles fuitues u shpallën dyshja Vladislav CHIBURAEV dhe Alastair Victor Joseph ARPUTHARAJ nga India ndaj italianit Lorenzo DI FLORIO dhe grekut Alexandros AVGERIS.

Në kategorinë Boys Singles 12 Consolation fitues u shpall fitues shqiptari Alex PRIFTI pas fitores me tenistin turk Aras YALCINKAYA me rezultat 4-2, 4-1.
Ndërsa në Kategorinë Girls Singles Consolation fituese u shpall Enki HYSENI me rezultat 1-4, 4-1, 10-5, ndaj tenistes malazeze Jana PESIC.

Suksese të mëtejshme tenistëve pjesëmarrës!

Ndaje me miq