Alex Prifti dhe Emili Bilali fitojnë përballjet e para në “ITF/Tennis Europe Development Championships 2023 week 1”.

Alex Prifti dhe Emili Bilali fitojnë përballjet e para në "ITF/Tennis Europe Development Championships 2023 week 1". Alex Prifti mundi me rezultatin 6-2, 6-3 kundërshtarin e tij Albert Aznavuryan nga…

Continue ReadingAlex Prifti dhe Emili Bilali fitojnë përballjet e para në “ITF/Tennis Europe Development Championships 2023 week 1”.

Gresi Bajri fituese e turneut ndërkombëtar “Shkodra Open – Tennis Europe Junior Tour” U16

Gresi Bajri fituese e turneut ndërkombëtar "Shkodra Open - Tennis Europe Junior Tour" U16. Tenistja jonë kampione Gresi Bajri shpallet fituese pas finales me rezultat 6-3, 6-3 ndaj Sofiya Shymanska…

Continue ReadingGresi Bajri fituese e turneut ndërkombëtar “Shkodra Open – Tennis Europe Junior Tour” U16