Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

“Adriatic Winter Cup 2024” me kategorinë ROG dhe U14

Është përbyllur turneu “Adriatic Winter Cup 2024” me kategorinë ROG dhe U14 të mbajtur në Adriatic Tennis Park gjatë datave 24-25 Shkurt 2024, i organizuar nga Shkodra Tennis Club në bashkëpunim me Federaten Shqiptare të Tenisit.
Rreth 52 pjesëmarrës ishin në këtë turne përveç nga Shqipëria ishin edhe nga Kosova e Mali i Zi.
Fituesit dhe finalistë e turneut sipas kategorive:
U14 VAJZA
🥇Eva Angelina Radoman🇲🇪
🥈Jana Pesic🇲🇪
U14 DJEM
🥇Ares Ferhati🇦🇱
🥈Heron Ajeti🇽🇰
🔴👧RED VAJZA
🥇Helia Hysaj🇦🇱
🥈Moana Tola🇦🇱
🔴RED DJEM
🥇Yll Karakashi🇽🇰
🥈Abel Curraj🇦🇱
🟠👧ORANGE VAJZA
🥇Guendalita Sterkaj🇦🇱
🥈Asia Mavriq🇲🇪
🟠👦ORANGE DJEM
🥇Matija Zivanovic🇲🇪
🥈Amri Sulejmani🇲🇪
🟢👧GREEN VAJZA
🥇Lena Raonic🇲🇪
🥈Filimona Radoman🇲🇪
🟢👦GREEN DJEM
🥇Kleis Rrota🇦🇱
🥈Dasli Kotrri🇦🇱
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!