Kampionati Kombëtar Ekipor i Tenisit, për herë të parë në Shqipëri. Vijojnë përballjet.

KAMPIONATI EKIPOR: Pas humbjes së "Tennis Tirana" ndaj "Tennis Plus E&M" me rezultatin 3-0, dje dhe sot u zhvilluan ndeshjet ekipore ndërmjet "Tennis Plus E&M" dhe "Shkodra Tennis" përkatësisht në…

Continue ReadingKampionati Kombëtar Ekipor i Tenisit, për herë të parë në Shqipëri. Vijojnë përballjet.