Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Shkodra Tennis Club shpallet fitues i Kampionatit Kombëtar Ekipor

Shkodra Tennis Club shpallet fitues i Kampionatit Kombëtar Ekipor.
Përballje e fortë dhe plot emocion kjo finale mes klubit “Tennis Eralb Club” dhe klubit “Shkodra Tennis Club” që përfundoi me rezultatin 2-1 për ekipin verior.
(Janar 2022)
Ndaje me miq