Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Mbledhja Vjetore e International Tennis Federation, Madrid, Spanjë

Sekretari i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Tenisit, z.Klaus Bardeli ka qenë i ftuar në “Conference & Annual General Meeting – International Tennis Federation”.
Në një publikim ai shkruan: Mes miqsh, kolegësh dhe partnerësh në Konferencën dhe Mbledhjen Vjetore të Përgjithshme të Federatës Ndërkombëtare të Tenisit në Madrid, Spanjë.
Pata kënaqësinë të shkëmbeja ide rreth planeve për të ardhmen dhe zhvillimin e tenisit në Shqipëri, gjithashtu të diskutoja për mbështetjen dhe bashkëpunimin me anëtarë të familjes së madhe të tenisit në mbarë botën.”
(Dhjetor 2021)
Ndaje me miq