Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Lojtarët më të mirë të vitit 2021

Mbyllim vitin 2021 me një sërë lojtarësh të përgatitur dhe presim një 2022 me edhe më shumë suksese.
Në eventin e fundvitit të organizuar nga FSHT u shpallën Lojtarët më të mirë të vitit 2021.
Në kategorinë U10 lojtarët më të mirë ishin:
Ares Ferhati (djem)
Anjel Hoxha (vajza)
Në kategorinë U12 lojtarët më të mirë ishin:
Alex Prifti (djem)
Emili Bilali (vajza)
Në kategorinë U14 lojtarët më të mirë ishin:
Kledi Gaba (djem)
Ajri Hoxha (vajza)
Në kategorinë U16 lojtarët më të mirë ishin:
Eno Hasa (djem)
Gresi Bajri (vajza)
Në kategorinë Adult lojtarët më të mirë ishin:
Arbër Sulstarova (djem)
Gresi Bajri (vajza)
Trajneri i vitit u shpall Fahrudin Mehmedovic.
Lojtarja e vitit u shpall Gresi Bajri.
Vlerësime si lojtarë të dalluar morën edhe: Arbër Dano, Ditan Mulliqi, Glora Bushati, Denis Gaba, Enki Hyseni, Damian Methasani, Arlis Muka, Amina Xhaferi, AnaTereza Guli, Juna Dani, Rea Qinami, Skerdi Hasa, Martin Muedini dhe Kristal Dule.
Ndërkohë vlerësim si shpresa e vitit morën: Martin Bushati, Kleis Rota, Milan Kryeziu, Jonis Gaba, Aleksia Beta, Vivien Jorgoni dhe Ida Treska.
(Dhjetor 2021)