Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Shpallen fituesit e “Shkodra Indoor Senior 2021”.

Adrian BLETA  shpallet fitues i kategorisë +45, duke mundur në finale Andi BILALI me rezultatin 2-6,6-2 10/5, ndjekur nga Sokol HOXHA dhe Shpetim HOXHA.
Senad TAFA rezulton fitues i kategorisë +35, pas fitores në finale ndaj Miron RADOVICKA me rezultatin 6-1,6-3, të ndjekur nga Genci ÇAKÇIRI dhe Adnan SUKA.
Në këtë turne morën pjesë 49 lojtarë dhe organizimi ishte ndërmjet FSHT dhe Shkodra Tennis Club, nën drejtimin e z. Alban DANI dhe Dino MEHMEDOVIQ (zyrtarë të turneut) dhe z. Aiger SULO (kryegjyqtar).
Rezultatet më të detajuara të turneut mund t’i ndiqni në: https://courthive.com/live/FSHT
(Dhjetor 2021)
Ndaje me miq