Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Maryia Mikalaichyk dhe Julian Zieba shpallen fitues të TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR SHKODRA OPEN 2024 U12

Ka përfunduar me sukses turneu ndërkombëtar Tennis Europe Junior Tour ‘Shkodra Open 2024’ 12&U, Category 2 i mbajtur gjatë datave 25-31 Mars, në Adriatic Tennis Park në Shkodër. Në këtë turne morrën pjesë rreth 80 tenistë nga 20 shtete të ndryshme të botës, të cilët e bënë edhe më të veçantë këtë javë dhe me atmosferë pozitive me ndeshje të bukura tenisi.
Fituesit dhe finalistët sipas kategorive:
Girls Singles
Winner: 🥇Maryia Mikalaichyk
Finalist: 🥈Adema Alseipulova
Boys Singles
Winner: 🥇Julian Zieba
Finalist: 🥈Lenart Kadriu
Girls Doubles
Winners:🥇Maryia Mikalaichyk/Raya Petkova
Finalists: 🥈Iris Grosso/Amira Khanipova
Boys Doubles
Winners: 🥇Temirlan Zhantemirov/Julian Zieba
Finalists: 🥈Andrej Temov/Vasilij Zakoski
Falenderojmë të gjithë tenistët pjesëmarrës dhe i urojmë suksese!