Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Kledi Gaba dhe Anatereza Guli fitues në turneun Shkodra Indoor 2023

Janë shpallur fituesit e turneut “Shkodra Indoor 2023” për kategoritë U12 dhe U16 i zhvilluar në Adriatic Tennis Park në Shkodër si bashkëpunim i Federatës Shqiptare të Tenisit dhe Shkodra Tennis Club.
Fituesit dhe finalistë e turneut sipas kategorive:
U16 DJEM
🥇 Kledi Gaba
🥈 Denis Gaba
U16 VAJZA
🥇 Anatereza Guli
🥈 Ljubica Celebic
U12 VAJZA
🥇 Stasa Globarevic
🥈 Glora Bushati
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!

Ndaje me miq