Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

“Adriatic Winter Cup 2024” për kategoritë U12 dhe U18

Ka përfunduar turneu “Adriatic Winter Cup 2024” për kategoritë U12 dhe U18 të mbajtur në Adriatic Tennis Park gjatë datave 17-18 Shkurt, i organizuar nga Shkodra Tennis Club në bashkëpunim me Federaten Shqiptare të Tenisit.
Turneut i shtohet edhe më shumë rëndësia me pjesëmarrjen e tenistëve përveç nga Shqipëria edhe nga Kosova, Mali i Zi e Maqedonia e Veriut.
Fituesit dhe finalistë e turneut sipas kategorive:
U12 VAJZAT
🥇 Lina Rexha
🥈 Eliza Murtezani
U12 DJEMT
🥇 Edon Ademi
🥈 Floid Kaso
U18 VAJZAT
🥇 Anatereza Guli
🥈 Anjel Hoxha
U18 DJEMT
🥇 Denis Gaba
🥈 Belmin Sabovic
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!