Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Turneu i Pranverës 2024 shpall fituesit

Turneu i Pranverës shpall fituesit.
Anxhela Karameno shpallet fituese në kategorinë Të rritur Vajza me rezultatin 7-5, 5-7, 10/8 dhe finaliste Alisia Guri.
Martin Muhedini shpallet fitues në kategorinë Të rritur Djem me rezultatin 6-3, 6-4 dhe finalist Kledi Gaba.
Falenderojmë organizatorët “Tennis Eralb Club” dhe gjyqtarin e turneut Kleid Vora të cilët në bashkëpunim me FSHT realizuan këtë turne në Qendrën Kombëtare të Tenisit, Tiranë (National Sport Park).
Vlen të theksohet pjesëmarrja e gjerë e 40 lojtarëve Të rritur djem dhe vajza në një ambjent festiv të këtij turneu të përvitshëm.