Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

U10

“Durrësi Tennis Plus Open” turneu i kategorisë U10, U14 dhe U18 në Durrës

Shpallen fituesit e turneut “Durrësi Tennis Plus Open” për kategorinë U10, U14 dhe U18 të zhvilluar këtë fundjavë, i organizuar nga FSHT dhe Tennis Plus Club. Kledi Gaba u shpall fitues në kategorinë U18 Djem pas fitores me rezultatin 6-4, 6-0 në finale ndaj Onix Shkurta. Në kategorinë U14 Djem fitues rezultoi Denis Gaba me […]

“Durrësi Tennis Plus Open” turneu i kategorisë U10, U14 dhe U18 në Durrës Read More »

Mbyllet me sukses turneu “Korça Open Junior Tour U10 & U14”

Korça Open ishte turneu i rradhës i organizuar nga Klubi i tenisit “Tenis Korça” në bashkëpunim me Federatës Shqiptare të Tenisit. Alex Prifti shpallet fitues në kategorinë U14 Djem pas finales së fortë me Denis Gaba me rezultatin 4-6, 6-2, 6-3. Në kategorinë U14 Vajza fituese u shpall Ariel Sulovari, ndërsa për kategorinë U10 Djem

Mbyllet me sukses turneu “Korça Open Junior Tour U10 & U14” Read More »

Shpallen fituesit e turneut “Adriatic Juniors” për moshat U10, U12 dhe U14.

Fitues i kategorisë U10 Djem u shpall Jonis GABA i cili mundi në finale Floid KASO me rezultatin 4-2,4-2. Fituese e kategorisë U10 Vajza u shpall Reina SELMANAJ nga Kosova, me rezultatin 0-4, 4-1, 10/5 ndaj Hana VESELI. Fitues i kategorisë U12 Djem u shpall Alex PRIFTI ndaj Arbër DANO në një finale me rezultatin

Shpallen fituesit e turneut “Adriatic Juniors” për moshat U10, U12 dhe U14. Read More »

Anjel Hoxha, Kledi Gaba, Nergis Nikprelaj, Martin Bushati fitues të “Durrësi Open 2022”

Përfundon turneu “Durrësi Open 2022” për kategorinë ROG U-10 & U-14. Fituese në kategorinë U14 Vajza u shpall Anjel Hoxha pas ndeshjes finale me rezultatin 6-4, 7-5 ndaj Enki Hyseni. Fitues në kategorinë U14 Djem u shpall Kledi Gaba pas përballjes finale me Damian Methasanin me rezultatin 6-2, 6-3. Ndërsa në kategorinë U10 Vajza fituese

Anjel Hoxha, Kledi Gaba, Nergis Nikprelaj, Martin Bushati fitues të “Durrësi Open 2022” Read More »

Shpallen fituesit e turneut “NSP Junior” U10, U12,U14

Turneu “NSP Junior” U10, U12,U14 për vajza dhe djem u mbyll me sukses. Fitues në kategorinë U10 Djem u shpall Jonis GABA pas një finaleje plot emocion përballë Martin BUSHATI, që përfundoi me rezultatin 5-4(4), 1-4, 10/8. Fituese e kategorisë U10 për vajza rezultoi Hana VESELI me rezultat 9-4, 10-8 përballë finalistes Nergis NIKPRELAJ. Në

Shpallen fituesit e turneut “NSP Junior” U10, U12,U14 Read More »