Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Mbyllet me sukses turneu “Korça Open Junior Tour U10 & U14”

Korça Open ishte turneu i rradhës i organizuar nga Klubi i tenisit “Tenis Korça” në bashkëpunim me Federatës Shqiptare të Tenisit.
Alex Prifti shpallet fitues në kategorinë U14 Djem pas finales së fortë me Denis Gaba me rezultatin 4-6, 6-2, 6-3.
Në kategorinë U14 Vajza fituese u shpall Ariel Sulovari, ndërsa për kategorinë U10 Djem fitues rezultoi Jonis Gaba dhe për U10 Vajza fituese doli Deborah Treska.
Falenderojmë të gjithë tenistët pjesëmarrës dhe i urojmë suksese në vazhdim!