Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Shpallen fituesit e “Korça Open Tournament”

Janë shpallur fituesit e turneut “Korça Open Tournament” i cili u zhvillua në qytetin e Korçës me pjesëmarrjen e lojtarëve të grupmoshave të ndryshme.
Fitues në kategorinë U18 Djem doli Joan Koti ndërsa kategorinë U18 Vajza fituese u shpall Stela Gabeta.
Fitues në kategorinë U14 Djem doli Alex Prifti ndërsa kategorinë U14 Vajza fituese u shpall Anjel Hoxha.
Në kategorinë U10 djem fitues rezultoi Kleis Rota ndërsa në kategorinë U10 Vajza fituese u shpall Debora Treska.
Fituese në kategorinë U9 Vajza doli Irina Larti, ndërsa në kategorinë U8 Djem Ilian Tase si dhe në U8 Vajza Ajla Cano.