Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

ROG Tournament Shkodër – Turneu i tenistëve të vegjël

“ROG Tournament” ishte turneu i rradhës i Federatës Shqiptare të Tenisit dhe Shkodra Tennis Club për tenistët e vegjël të kategorisë Red, Orange, Green që u zhvillua këtë fundjavë në “Adriatic Tennis Park” në qytetin e Shkodrës.
Rreth 70 lojtarë vajza dhe djem morën pjesë në këtë aktivitet . Në fund të tuneut të gjithë pjesëmarrësve ju shpërndanë medalje si dhe trofe për fituesit.
I përgëzojmë fëmijët për angazhimin dhe hapat e parë në sportin e tenisit!

Ndaje me miq