Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Përmbyllet edicioni i 15-të i turneut Shkodra Indoor

Ka përfunduar me sukses edicioni i 15-të i turneut ‘Shkodra Indoor 2023’ për kategoritë 30+ dhe 45+, i mbajtur gjatë datave 7-10 Dhjetor 2023 në bashkëpunim mes Shkodra Tennis Club, FSHT dhe Bashkinë Shkodër në Adriatic Tennis Park, Shkodër.
Me pjesëmarrje të tenistëve nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi e Maqedonia e Veriut të cilët i shtuan vlerë turneut.
Fituesit dhe finalistët e turneut sipas kategorive:
Kategoria e meshkujve 30+
🏆Fitues- Granit Bajraliu
🥈Finalist- Gert Meta
Kategoria e femrave 30+
🏆Fituese- Maryna Jakuszewska
🥈Finaliste- Atila Uligaj
Kategoria e meshkujve 45+
🏆Fitues- Andrian Bleta
🥈Finalist- Vadim Naydanov
Urime dhe suksese të gjithëve!