Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Davis Cup 2022: Ekipi shqiptar kundër San Marinos dhe Islandës

Ekipi kombëtar i djemve pati përballjen e parë kundër ekipit të San Marinos në kampionatin botëror të meshkujve Davis Cup, në Baku të Azerbaixhanit.
Ekipi kundërshtar i San Marinos arriti të fitojë kundrejt ekipit shqiptar.
Rezultatet e përballjeve konkretisht ishin:
Nermin HOXHIQ – Stefano GALVANI 0-2;
Mario ZILI – Marco DE ROSS 0-2;
Martin MUEDINI & Mario ZILI – Marco DE ROSSI & Domenico VICINI 0-2;
Sfida e rradhës për ekipin shqiptar të djemve ishte kundrejt Islandës.
Në këtë përballje ekipi shqiptar nuk arriti të mposhte ekipin kundërshtar të Islandës.
Rezultatet e ndeshjeve konkretisht ishin:
Martin MUEDINI – Daniel SIDDALL 0-2;
Mario ZILI – Rafn BONIFACIUS 0-2;
Nermin HOXHIQ & Mario ZILI – Rafn BONIFACIUS & Daniel SIDDALL 0-2.