Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

U mbyll me sukses turneu “VLORA OPEN “ për grupmoshat ROG (U8, U9, U10), & U12

U mbyll me sukses turneu “VLORA OPEN “ për grupmoshat ROG (U8, U9, U10), & U12, i cili u zhvillua si bashkëpunim i Fedratës Shqiptare të Tenisit, Klubit Vlora Tenis dhe Bashkisë Vlorë nën slloganin ”Vlora Qyteti Europian i Sportit 2024“.
Fituesit si më poshtë:
U – 12 / femra
🥇Nergis Nikprelaj
🥈Siara Tola
U-12 / meshkuj
🥇Jonis Gaba
🥈Dimitri Sazonkin
Red / femra
🥇Alesia Musai
🥈Fabia Maskaj
Orange / femra
🥇Mirabella Lamina
🥈Noemi Zyli
Green / meshkuj
🥇Matias Tivari
🥈Leart Musai
Green / femra
🥇Siara Tola
🥈Sonia Kuzmina
Red / meshkuj
🥇Rubi Rushiti
🥈Jorik Gashi
Falenderojmë të gjithë organizatorët e pjesëmarrësit dhe i urojmë suksese të tjera!

Ndaje me miq