U mbyll me sukses turneu “VLORA OPEN “ për grupmoshat ROG (U8, U9, U10), & U12

U mbyll me sukses turneu “VLORA OPEN “ për grupmoshat ROG (U8, U9, U10), & U12, i cili u zhvillua si bashkëpunim i Fedratës Shqiptare të Tenisit, Klubit Vlora Tenis dhe Bashkisë Vlorë nën slloganin ”Vlora Qyteti Europian i Sportit 2024“. Fituesit si më poshtë: U – 12 / femra Nergis Nikprelaj Siara Tola U-12 / meshkuj Jonis Gaba Dimitri Sazonkin Red / femra Alesia Musai Fabia Maskaj Orange / femra Mirabella Lamina Noemi Zyli Green / meshkuj Matias Tivari Leart Musai Green / femra Siara Tola Sonia Kuzmina Red / meshkuj Rubi Rushiti Jorik Gashi Falenderojmë të gjithë organizatorët e pjesëmarrësit dhe i urojmë suksese të tjera!

U mbyll me sukses turneu “VLORA OPEN “ për grupmoshat ROG (U8, U9, U10), & U12 Read More »