Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

NITESCU dhe CHENG fitues të Tennis Europe Junior Tour SHKODRA OPEN 2024

Ka përfunduar me sukses turneu i radhës ndërkombëtar Tennis Europe Junior Tour ‘Shkodra Open 2024’ 14&U Category 3, i mbajtur gjatë datave 13-18 Prill në Adriatic Tennis Park. Në të cilin turne morrën pjesë rreth 70 tenistë nga shtete të ndryshme të botës, të cilët zhvilluan ndeshje shumë të bukura dhe fair play.
Falenderojmë të gjithë institucionet dhe individët që ndihmuan dhe kontribuan në realizimin e këtij turneu me sukses!
Fituesit dhe finalistët sipas kategorive:
Girls Singles
Winner: 🥇Cara Nitescu
Finalist: 🥈Justine Fuchs
Boys Singles
Winner: 🥇Jinxuan Cheng
Finalist: 🥈Gonçalo Amorim
Girls Doubles
Winners:🥇Valeriia Kaminskaia/Hermione Korpace Davies
Finalists: 🥈Maryia Magro/ Cara Nitescu
Boys Doubles
Winners: 🥇Marco Brignoli/ Raz Ty Posca
Finalists: 🥈Francesco Ferro/ Marco Patania

Ndaje me miq