Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Mbyllet me sukses turneu kombëtar “Korça Tournament”

Turneu kombëtar “Korça Tournament” i grupmoshave U10, U14 dhe U18, i organizuar këtë fundjavë në qendrën sportive të tenisit në qytetin e Korçës, si bashkëpunim i FSHT dhe klubit Tennis Korça shpall fituesit.
Fitues për Djem U10 u shpall Floid Kaso me rezultatin 4-1, 4-1 ndaj finalistit Kleis Rota.
Fituese për Vajza U10 u shpall Nergis Nikprelaj me rezultatin 4-1, 4-1 ndaj finalistes Debora Treska.
Fitues për Djem U14 u shpall Denis Gaba me rezultatin 6-2, 6-0 ndaj finalistit Alex Prifti.
Fituese për Vajza U14 u shpall Anjel Hoxha me rezultatin 6-3, 6-2 ndaj finalistes Enki Hyseni.
Fitues për Djem U18 u shpall Kledi Gaba me rezultatin 6-2 ndaj finalistit Tedi Teferiçi.
I urojmë shumë suksese në vazhdim të gjithë tenistëve pjesëmarrës dhe fituesve!