Lojtarët më të mirë të vitit 2021

Mbyllim vitin 2021 me një sërë lojtarësh të përgatitur dhe presim një 2022 me edhe më shumë suksese. Në eventin e fundvitit të organizuar nga FSHT u shpallën Lojtarët më të mirë të vitit 2021. Në kategorinë U10 lojtarët më të mirë ishin: Ares Ferhati (djem) Anjel Hoxha (vajza) Në kategorinë U12 lojtarët më të […]

Lojtarët më të mirë të vitit 2021 Read More »