Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Kursi i Gjyqtarëve të Tenisit mbledh më shumë se 20 pjesëmarrës në Tiranë

“Kursi i Gjyqtarëvë të Tenisit” ishte kursi i zhvilluar këtë fundjavë në Qendrën Kombëtare të Tenisit “National Sport Park” në Tiranë, i cili mblodhi më shumë se 20 pjesëmarrës nga qytete të ndryshme të Shqipërisë.
Ky kurs u drejtua nga Cetin Kesici dhe konsistoi në trajnimin dhe testimin e pjesëmarrësve nga na ana teorike dhe praktike.
Falenderojmë të gjithë të pranishmit në këtë aktivitet dhe i urojmë suksese në vijim!

Ndaje me miq