Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

course

Kursi i Gjyqtarëve të Tenisit mbledh më shumë se 20 pjesëmarrës në Tiranë

“Kursi i Gjyqtarëvë të Tenisit” ishte kursi i zhvilluar këtë fundjavë në Qendrën Kombëtare të Tenisit “National Sport Park” në Tiranë, i cili mblodhi më shumë se 20 pjesëmarrës nga qytete të ndryshme të Shqipërisë. Ky kurs u drejtua nga Cetin Kesici dhe konsistoi në trajnimin dhe testimin e pjesëmarrësve nga na ana teorike dhe […]

Kursi i Gjyqtarëve të Tenisit mbledh më shumë se 20 pjesëmarrës në Tiranë Read More »

Përfundoi me sukses kursi i çertifikimit të trajnerëve Niveli i Parë nga Federata Botërore e Tenisit “ITF/OS Coaching Beginner & Intermediate Players course”.

Ky kurs u zhvillua në Qendrën Kombëtare të Tenisit në Tiranë “National Sport Park”. Drejtues të këtij kursi ishin Albi Sulo dhe Vanja Stuhli nga ITF. Rreth 20 trajnerë nga Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi morën pjesë në 86 orë trajnime dhe testime në lidhje me njohuritë dhe aftësitë e tyre në mësimdhënien e

Përfundoi me sukses kursi i çertifikimit të trajnerëve Niveli i Parë nga Federata Botërore e Tenisit “ITF/OS Coaching Beginner & Intermediate Players course”. Read More »

Kursit Teknik për Trajnere, Niveli I

Ne vijim te rolit dhe misionit te tij per trajnimin e Burimeve Njerezore ne sport, KOKSH nepermjet Solidaritetit Olimpik ka mundesuar per Federaten Shqiptare te Tenisit zhvillimin e Kursit Teknik per Trajnere, Niveli I-re. Ky kurs drejtohet nga Eksperti i Federates Boterore te Tenisit Z.Vitor Cabral dhe do te vijoje deri me 3 maj kur

Kursit Teknik për Trajnere, Niveli I Read More »