Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

“Korça Tournament” Fitues: 3 Gaba, Sulovari, Ferhati, Dano dhe Larti

“Korça Tournament” ishte turneu i rradhës i organizuar nga klubi i tenisit “Tenis Korça” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Tenisit.
Fitues në kategorinë U16 Meshkuj u shpall Denis Gaba pas finales me rezultatin 7-5, 7-5 ndaj Kledi Gaba.
Në kategorinë U16 Vajza fituese u shpall Ariel Sulovari në finale me Kontaktsi Evdoxia nga Greqia me rezultatin 6-3, 6-4.
Në kategorinë U12 Djem fitues u shpall Ares Ferhati dhe në U12 Vajza fituese rezultoi Ola Dano.
Ndërsa në kategorinë U10 Djem fitues doli Jonis Gaba dhe në kategorinë U10 Vajza fituese u shpall Irina Larti.
 I urojmë shumë suksese në vijim të gjithë tenistëve që u angazhuan në këtë turne të bukur.
Ndaje me miq