Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Hyseni e Prifti në U14 dhe Tola e Kotrri në U10 janë fituesit e “SHkodra Open 2024”

Është përbyllur turneu “Shkodra Open 2024” me kategorinë U10 dhe U14 të mbajtur në Adriatic Tennis Park gjatë datave 1-2 Qershor 2024, i organizuar nga Shkodra Tennis Club në bashkëpunim me Federaten Shqiptare të Tenisit.
Fituesit dhe finalistë e turneut sipas kategorive:
U14 VAJZAT
🥇Enki Hyseni
🥈Anjel Hoxha
U14 DJEM
🥇Alex Prifti
🥈Arber Dano
🟢👧U10 VAJZAT
🥇Siara Tola
🥈Guendalita Sterkaj
🟢👦U10 DJEM
🥇Dasli Kotrri
🥈Blini Papa
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!

Ndaje me miq