Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Tenis10

Rregullat e sjelljes për lojtarët.

Qëllimi është të krijojmë gjithmonë një mjedis profesional, të sigurt dhe të argëtues për të gjithë pjesëmarrësit dhe mysafirët. Gjatë lojës: Ju duhet ta trajtoni kundërshtarin tuaj me respekt. Ju duhet të njoftoni rezultatin pas çdo pikë është luajtur. Duhet gjithmonë të pajtoheni me vendimet e arbitrit. Duhet të jeni të kujdesshëm me pajisjet dhe …

Rregullat e sjelljes për lojtarët. Read More »

Rregullat e tenisit për fëmijët dhe sistemi i rezultateve

Shërbimi: Lojtari duhet të shërbejë topin nga vija bazë. Lojtari që po shërben topin duhet të ndryshojë zonën e shërbimit. Shërbimi duhet të jetë diagonalisht në kutinë e shërbimit në anën e kundërshtarit. Nëse shërben jashtë zonës së shërbimit ose topi ndalet në rrjetë, atëherë mund të shërbejë për herë të dytë. Nëse gabon edhe …

Rregullat e tenisit për fëmijët dhe sistemi i rezultateve Read More »