You are currently viewing Turneu i Pranverës; Kledi Gaba dhe Arbër Sulstarova fitues

Turneu i Pranverës; Kledi Gaba dhe Arbër Sulstarova fitues

  • Post category:Lajme / Turne
Ka përfunduar me sukses Turneu i Pranverës në Qendrën Kombëtare të Tenisit “National Sport Park” në Tiranë.
Fitues u shpall Arbër Sulstarova pas finales me Kledi Gaba me rezultat 6-2, 6-3.
Falenderojmë të gjithë tenistët për ndeshjet e bukura dhe i urojmë suksese në vijim!
Ndaje me miq