You are currently viewing “Tirana Open” turneu i kategorisë U16 i organizuar nga Tennis Europe dhe FSHT

“Tirana Open” turneu i kategorisë U16 i organizuar nga Tennis Europe dhe FSHT

  • Post category:Lajme / Turne
Turneu “Tirana Open” i organizuar  nga Tennis Europe dhe Federata Shqiptare e Tenisit është turneu i rradhës i kategorisë U16 që po zhvillohet në Qendrën Kombëtare të Tenisit në Tiranë, me pjesëmarrjen e lojtarëve nga shtete të ndryshme.
Në këtë turne marrin pjesë edhe tenistë të talentuar shqiptarë si: Gresi BAJRI, Arlis MUKA, Damian METHASANI, Amina XHAFERI, Rea QINAMI, dhe Joan SURA.
I urojmë suksese të gjithë tenistëve!

Ndaje me miq