Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Korça Tour 2024 shpall fituesit

Alex Prifti dhe Ola Dano rezultojnë fitues të U14 Djem dhe Vajza.
Alex Prifti fitoi me rezultatin 6-1, 6-0 ndaj finalistit Ares Ferhati ndërsa Ola Dano fitoi me rezultatin 2-4, 5-3, 11-9 ndaj finalistes Raina Haxhiu.
Në Kategorinë ROG Top i Kuq Djem fitues u shpall Harli Çume dhe finalist Piter Papailia.
Në Kategorinë ROG Top i Kuq Vajza fituese u shpall Fabia Maskaj dhe finaliste Moana Tola.
Në Kategorinë ROG Top Jeshil Vajza fituese u shpall Siara Tola dhe finaliste Mirabela Lamina.
Në Kategorinë ROG Top Jeshil Djem fitues u shpall Kristian Blushi dhe finalist IlianTase.
Urime dhe suksese të gjithë tenistëve!

Ndaje me miq