Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Ceremonia e fundvitit e FSHT

Është zhvilluar Ceremonia e fundvitit e organizuar nga Federata Shqiptare e Tenisit, ku u festua për arritjet e vitit 2023 dhe për synimet e vitit të ri.
Në këtë ceremoni u vlerësuan edhe lojtarët, trajneri dhe klubi më i mirë i vitit 2023.
Ju akorduan trofe dhe dhurata lojtarëve sipas listës më poshtë:
Grupmosha U10
Djem – Jonis Gaba
Vajza – Debora Ida Treska
Grupmosha U12
Djem – Ares Ferhati
Vajza – Anjel Hoxha
Grupmosha U14
Djem – Alex Prifti
Vajza – Enki Hyseni
Grupmposha U16/U14
Djem – Denis Gaba
Vajza – Ariel Sulovari
Grupmosha U18/Të Rritur
Djem – Kledi Gaba
Vajza – Gresi Bajri
Ndërsa klubi më i mirë i tenisit për vitin 2023 rezultoi “National Sport Park Club” në Tiranë dhe trajner i vitit u shpall Tedi Kaso.
I urojmë suksese në vijim të gjithëve!