Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Rregullore

Presidenti i FSHT, Ferdinand Sulo nderohet me çmimin “Tennis Europe Award”

Presidenti i Federatës Shqiptare të Tenisit, z.Ferdinand Sulo nderohet me çmimin “Tennis Europe Award” nga Federata Europiane e Tenisit për punën e vazhdueshme përgjatë viteve në zhvillimin e tenisit në Shqipëri. Trofeu ju dorëzua nga z. Giorgio Di Palermo, zëvendës Presidenti i Federatës Europiane të Tenisit, gjatë ceremonisë zyrtare të Mbledhjes së Përgjithshme Vjetore në […]

Presidenti i FSHT, Ferdinand Sulo nderohet me çmimin “Tennis Europe Award” Read More »

Federimi i Lojtarëve në FSHT

Vendim Kryesia e FSHT Federimi i Lojtarëve në FSHT   Tiranë më 16.04.2017 Një lojtar nuk mund të luajë në asnjë ndeshje zyrtare, nëse lojtari nuk është i federuar në emër të ndonje klubi/shoqate të paktën 1 (një) orë përpara fillimit të ndeshjes ne turneun perkates, dhe përpara se të përfundojë periudha e parë e

Federimi i Lojtarëve në FSHT Read More »

Pikëzimi i lojtarëve në pjesëmarrjet e organizuara nga FSHT

Vendim Kryesia e FSHT Pikëzimi i lojtarëve në pjesëmarrjet e organizuara nga FSHT   Tiranë më 11.05.2017 Për Turnetë e organizuara nga FSHT, sistemi i pikëzimit për lojtarët do të jetë si vijon:   Fituesi                         60 pike Finalisti                      45 pike Gjysemfinalisti           30 pike Cerekfinalisti              20 pike 1/8 finale                    10 pike

Pikëzimi i lojtarëve në pjesëmarrjet e organizuara nga FSHT Read More »