Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Pikëzimi i lojtarëve në pjesëmarrjet e organizuara nga FSHT

Vendim

Kryesia e FSHT

Pikëzimi i lojtarëve në pjesëmarrjet e organizuara nga FSHT

 

Tiranë më 11.05.2017

Për Turnetë e organizuara nga FSHT, sistemi i pikëzimit për lojtarët do të jetë si vijon:

 

Fituesi                         60 pike

Finalisti                      45 pike

Gjysemfinalisti           30 pike

Cerekfinalisti              20 pike

1/8 finale                    10 pike

1/16 finale                  5 pike

 

Për KAMJONATIN KOMBETAR, sistemi i pikëzimit për lojtarët do të jetë si vijon:

 

Fituesi                         80 pike

Finalisti                      60 pike

Gjysemfinalisti           40 pike

Cerekfinalisti              30 pike

1/8 finale                    15 pike

1/16 finale                  10 pike

 

Per lojtaret qe marrin pjese ne turne nderkombetare brenda dhe jashte vendit piket do te jene si me poshte

  • Per turnete jo zyrtare piket do jene njesoj si turnete e zakonshem
  • Per turnete ITF dhe Tennis Europe do te jepet dyfishi I pikeve (psh nqs arrin 1/8 finale merr 20 pike)

Në fund të çdo Turneu do të shpallen fituesit si dhe ekipi (Klubi/Shoqata) sipas pikëve të grumbulluara

 

Ndaje me miq