Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Presidenti i FSHT, Ferdinand Sulo nderohet me çmimin “Tennis Europe Award”

Presidenti i Federatës Shqiptare të Tenisit, z.Ferdinand Sulo nderohet me çmimin “Tennis Europe Award” nga Federata Europiane e Tenisit për punën e vazhdueshme përgjatë viteve në zhvillimin e tenisit në Shqipëri.
Trofeu ju dorëzua nga z. Giorgio Di Palermo, zëvendës Presidenti i Federatës Europiane të Tenisit, gjatë ceremonisë zyrtare të Mbledhjes së Përgjithshme Vjetore në Portoroz, Slloveni.
Ky çmim i akordohet për herë të parë një presidenti të Federatës Shqiptare të Tenisit.
Urojmë Presidentin për çmimin e merituar dhe falenderojmë Tennis Europe.