Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Parakualifikues per Trajnerë (Niveli I-rë ITF)

Me kërkesën e synimin për rritjen e numrit të trajnerëve si dhe për formimin e tyre professional, të organizohet kursi I formimit të trajnerëve niveli Play&Stay.

Pjesëmarrësit në këtë kurs trajnimi do të pajisen me license nga Federata Shqiptare e Tenisit për këtë nivel dhe do të kenë të drejtën për trajnimin e sportistëve të nivelit fillestar.

Data e organizimit te ketij kursi dhe personat pergjegjes per mbarevajtjen e ketij kursi do te caktohen ne nje vendim te dyte.

Ndaje me miq