Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Anjel Hoxha dhe Ares Ferhati në Rio Verde Cup

Ne kryeqytetin e Malit te Zi, Podgorice u zhvillua turneu Rio Verde Cup per grupmoshen Green U10, vajza dhe djem! Ne kete turne moren pjese 2 tenistet e vegjel nga Shqiperia, Anjel Hoxha dhe Ares Ferhati, te cilet arriten te renditen ne vendin e trete ne kategorite perkatese.
(Korrik 2021)
Ndaje me miq