Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

“Technical Assistance Workshop” projekti i ITF dhe FSHT në Qendrën Kombëtare të Tenisit

Ne Qendren Kombetare te Tenisit, National Sport Park, Tirane u realizua pjesa e pare e projektit te FSHT ne bashkepunim me ITF “Technical Assistance Workshop”.
Ky projekt u realizua me eksperte te trajnimit te tenisit nderkombetar profesor Aleksander Jürgens ne funksion te rritjes cilesore te lojtareve me te mire Junior dhe trajnerve perkates nga Tirana, Durresi, Shkodra, Korca, etj.
Me ane te trajnimeve nga eksperte te niveleve te tilla lojtaret dhe trajneret arrijne te perditesohen zhvillojne anet teknike dhe taktike per te patur ecuri te metejshme.

(Shtator 2019)
Ndaje me miq