“Technical Assistance Workshop” projekti i ITF dhe FSHT në Qendrën Kombëtare të Tenisit

Ne Qendren Kombetare te Tenisit, National Sport Park, Tirane u realizua pjesa e pare e projektit te FSHT ne bashkepunim me ITF “Technical Assistance Workshop”. Ky projekt u realizua me eksperte te trajnimit te tenisit nderkombetar profesor Aleksander Jürgens ne funksion te rritjes cilesore te lojtareve me te mire Junior dhe trajnerve perkates nga Tirana, […]

“Technical Assistance Workshop” projekti i ITF dhe FSHT në Qendrën Kombëtare të Tenisit Read More »