Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

agm

Mbledhja Vjetore e International Tennis Federation, Madrid, Spanjë

Sekretari i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Tenisit, z.Klaus Bardeli ka qenë i ftuar në “Conference & Annual General Meeting – International Tennis Federation”. Në një publikim ai shkruan: Mes miqsh, kolegësh dhe partnerësh në Konferencën dhe Mbledhjen Vjetore të Përgjithshme të Federatës Ndërkombëtare të Tenisit në Madrid, Spanjë. Pata kënaqësinë të shkëmbeja ide rreth planeve për të ardhmen dhe zhvillimin e tenisit në Shqipëri, gjithashtu të diskutoja për mbështetjen dhe bashkëpunimin me anëtarë të familjes së madhe të tenisit në mbarë botën.” (Dhjetor 2021)

Mbledhja Vjetore e International Tennis Federation, Madrid, Spanjë Read More »

AGM Tennis Europe dhe ITF Development Workshop 2019 në Maltë

Javen e fundit te marsit 2019 Presidenti i FSHT zoti Ferdinand Sulo ishte i pranishem ne mbledhjen vjetore AGM te Tennis Europe dhe gjithashtu pjesemarres ne nje workshop te ITF ne Malte. Gjate kesaj mbledhje u zhvilluan takime dhe bisedime te rendesishme me figurat me te larta drejtuese te politikave te tenisit boteror ku Shqiperia u pershendet dhe u vleresua per qasjen e re ne zhvillimim qe po i jep sportit te Tenisit duke u mbeshtetur konkretisht ne shume drejtime. Si kurre me pare FSHT mori mbeshtetje ne mundesimin e granteve per turet e ekipeve U14 dhe U12 te lojtareve shqiptar, stervitje ne Tirane me eksperte te ITF per disa jave, kurse specializimi per trajnere etj. Fale politikave te reja te Presidentit Haggerty dhe takimeve me personalitete te tjera te rendesishme te ITF, Shqiperise iu premtua brenda ketij viti mbeshtetje financiare te vecante e cila do te na sherbeje per pergatitjen dhe pjesemarrjen e Shqiperise ne Kupen Davis dhe mbulimim e nevojave te tjera te federates per rritjen cilesore dhe sasiore te sportisteve tane qe na perfaqesojne ne arenen nderkombetare. Nje vend te vecante zune takimet me zotin Vitor Cabral dhe Luca Santili te cilet sot drejtojne politikat e zhvilimit te ITF ne Europe dhe bote ku perfitues te te cilave jemi edhe ne. (Prill 2019)

AGM Tennis Europe dhe ITF Development Workshop 2019 në Maltë Read More »