Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

Kampi stërvitor 2021 Qendrën Kombëtare të Tenisit

Federata Shqiptare e Tenisit organizon grumbullimin e moshave te reja per nje kamp stervitor ne prag te turneve nderkombetare. Gjithashtu u ndane edhe certifikatat e lojtareve me te mire te vitit 2020 per moshat e reja, ku u cilesuan : Alex Prifti i Tenis+ si Tenisti me i mire i vitit per meshkuj ne moshen U-10, Anjel Hoxha e Tenis +per femra te po kesaj moshe, Ares Ferhati i Tenis”Eralb” club si Tenist i perspektives. Per moshen U-12 per meshkuj Kledi Gaba i Tenis “Eralb”club, si tenisti i vitit, ndersa per femra Ajri Hoxha e Tenis ” Shkodres” si tenistja me e mire e kesaj moshe.Per moshen U-14 meshkuj u shpall Dhimiter Mindili i Tenis “Korces”,ndersa per femra te kesaj moshe u shpall Gresi Bajri e Tenis “Shkodres”.Per adult “Tenist i vitit u shpall shpall “Skerdi Hasa”i Tenis “Teutes “ne nje kohe qe per femra ne menyre absolute u shpall “Gresi Bajri “si Tenistja e vitit 2020 njekohesisht fituese e 2 Turneve europiane( ne Shkup dhe Podgorice). Trajneri i vitit per punen e palodhur dhe rezultatet e arritura u shpall Farhudin Mehmedoviq i Tenis “Shkodres”.
Javen e ardhshme ne NSP Tirane organizohet kampionati nderkombetar Junior i Tennis Europe, turne ku do te marrin pjese teniste nga e gjithe bota, gjithashtu edhe disa nga lojtaret me te mire shqiptarë!
(Mars 2021)
Ndaje me miq