Federata Shqiptare e Tenisit

info@albaniantennis.com

FSHT dhe Shkodra Tennis Club kanë përmbyllur me sukses turneun “Albanian Bowl 2024” ROG, U14,18.

FSHT dhe Shkodra Tennis Club kanë përmbyllur me sukses turneun “Albanian Bowl 2024” ROG, U14,18.
Falenderojmë organizatorët e këtij turneu me pjesëmarrje të tenistëve nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi etj.
Më poshtë gjeni Fituesit dhe Finalistët e Albanian Bowl 2024 sipas kategorive:
RED VAJZAT
Fituese Helia Hysaj
Finaliste Alesia Musai
ORANGE VAJZAT
Fituese Dejla Bajrami
Finaliste Nikita Pepaj
ORANGE DJEMTE
Fitues Leart Musai
Finalist Amri Sulejmani
GREEN VAJZAT
Fituese Lena Raonic
Finaliste Filimona Radoman
GREEN DJEMTE
Fituese Jonis Gaba
Finalist Floid Kaso
U14 VAJZAT
Fituese Learta Muharremi
Finaliste Anjel Hoxha
U14 DJEMTE
Fitues Alex Prifti
Finalist Arber Dano
U18 VAJZAT
Fituese Anatereza Guli
Finaliste Emeli Bilali
U18 DJEMTE
Fitues Salidin Rama
Finalist Alban Shabani
Suksese në vijim!