You are currently viewing Ekipi kombëtar mbyll garën në “EYOF 2022” në Banska, Bystrica, Sllovaki

Ekipi kombëtar mbyll garën në “EYOF 2022” në Banska, Bystrica, Sllovaki

  • Post category:Lajme / Turne

Arlis Muka dhe Amina Xhaferi mbyllin garën në “Festivalin Europian Rinor Veror EYOF 2022” në Banska, Bystrica, Sllovaki.
Arlis Muka u përball me lituanezin Julius Aleksandrovas, ndërsa Amina Xhaferi ndaj Marie Slamenikova. Pavarësisht lojës së mirë tenistët shqiptarë nuk arritën të siguronin fitore.
I urojmë suksese lojtarëve tanë në kompeticione të tjera!

 

Ndaje me miq