Ekipi kombëtar mbyll garën në “EYOF 2022” në Banska, Bystrica, Sllovaki

Arlis Muka dhe Amina Xhaferi mbyllin garën në “Festivalin Europian Rinor Veror EYOF 2022” në Banska, Bystrica, Sllovaki. Arlis Muka u përball me lituanezin Julius Aleksandrovas, ndërsa Amina Xhaferi ndaj Marie Slamenikova. Pavarësisht lojës së mirë tenistët shqiptarë nuk arritën të siguronin fitore. I urojmë suksese lojtarëve tanë në kompeticione të tjera!  

Ekipi kombëtar mbyll garën në “EYOF 2022” në Banska, Bystrica, Sllovaki Read More »